Elite Print printing design ideas
Požarevačka 25, 11000 Beograd-Vračar
            Tel: 011/ 397-46-14, Mob: 065/ 2358-432

Pogledajte ostale naše usluge:

Stampa na disku


Ukoliko planirate da reklamnu ili informativnu kampanju svoje firme, udruženja ili muzičku produkciju uz upotrebu digitalnih medija kao što su brendirani CD ili DVD na pravom ste mestu. Posedujemo tehnologiju i kreativni tim, koji Vam celokupan projekat može realizovati. A mediji i kvalitet štampe su na profesionalnom nivou.

Štampu na CD ili DVD medijima radimo na dva načina:

  • Direktna štampa na disku
    Direktnu štampu na diskovima radimo na foto štampačima poslednje generacije. Štampa se direkto na posebnim diskovima tzv. printabilnim diskovima koji su fabrički obrađeni i spremni za tu vrstu štampe. Claria Dye boje koje koristimo, garantuju dugovečnost štampe na Vašim diskovima. Rezolucija štampe je do neverovatnih 5700x1440dpi (tačaka po inču).
  • Transfer štampa na disku
    Transfer štampu radimo na laserskoj Xerox DC 242 mašini, na PVC nalepnicama koje se nahnadno kaširaju na disk. Štampa je na mat ili na sjajnim PVC nalepnicama u zavisnosti od Vašeg ukusa ili želje.

Razlika između ove dve vrste štampe je u tome što se direktna štampa na disku radi ink-jet tehnologiji, dok se transfer štampa radi na laserskim mašinama odnosno laserskoj tehnologiji. U kvalitetu i dugotrajnosti razlika ne postoji.

kutije za diskove, digipack, omoti za diskove

Kutije u ponudi: plastične tanke (slim box), plastične audio (prednja + zadnja korica se ubacuju), DVD box, digipack, kartonska i papirna koverta (džep)

Štampu na diskovima radimo vrlo brzo i efikasno. I jedne i druge mašine imaju veoma veliku rezoluciju štampe što znači da možemo da odštampamo i najzahtevniju grafiku bez gubitka u kvalitetu. U samom procesu štampe postoje provere i zaštitni segmenti pa možete da budete sigurni da ni jedan Vaš disk neće biti oštećen ma koliki tiraž uradili.

Kako štampamo omote za kutije (cover pages)

Omote odnosno korice za kutije štampamo na Xerox Xerox 700 mašini za digitalnu štampu od neverovatnih 2400x2400 px (24 bit-a). Ovakva rezolucija (digitalne štampe) zadovoljava čak i najprofesionalnije zahteve. Kutije koje imamo u ponudi su: cd slim box, audio box, dvd box , digipack, cd džepove. U zavisnosti od tipa Vašeg projekta izaberite najbolje pakovanje za odštampane diskove.

Usluga narezivanja diskova

Narezivanje sadržaja na diskovima Vršimo kao prateću uslugu na produkcionim multi rezačima. Imamo veliki kapacitet za narezivanje diskova i rezače koji garantuju stabilan upis podataka, i kontrolere koji vrše proveru ispisa tako da ne postoji mogućnost oštećenja i gubitaka delova sadržaja. narezivanje diskova, umnozavanje diskova

Usluga dizajniranja korica i štampe diska

Ukoliko nemate dizajn koji želite da Vam se odštampa na diskovima i koricama, naši dizajneri će shodno Vašim željama i zahtevima napraviti idejno rešenje odnosno dizajn za Vas odnosno Vaše potrebe.

Cd-ovi, dvd-evi, diskovi, štampa, narezivanje... ...... ...... Direktna štampa na disku ili diskovima Direktna štampa na cd-u ili dvd-u, Direktna štampa na diskovima...
Cenovnik stampe na cd i dvdevima

Štampa na CD/DVD:
(sa našim diskom)

1-10 kom. - 80 din/kom.
11-50 kom. - 70 din/kom.
51-100 kom. - 50 din/kom.
100+ kom. - dogovor

Štampa korica
(prednja+ zadnja)

1-10 - 60 din/komplet
10-50 - 35 din/komplet
51-100 - 25 din/komplet
100+ - dogovor

Narezivanje
diskova

1-10 - 40 din/kom.
10-50 - 30 din/kom.
51-100 - 15 din/kom.
100+ - dogovor

* Uslužno Vam možemo uraditi dizajn korica, brošure i štampe na disku.
* Kod nas možete poručiti kutije: slim, audi, dvd-box, cd koverte
* Za veće količine nas kontaktirajte jer cene znatno opadaju.
On-line narudzba stampe na diskovima
On-line slanje pripreme za štampu

Ova opcija Vam omogućava da nam pošaljete Vaš dizajn za izradu ili da pregledamo fajl preko naše aplikacije za slanje. Kada otvorite aplikaciju, iz padajuceg menija odaberite opciju: "Nešto drugo", i u komentaru napišite opis ili ukoliko imate neko pitanje.

Facebook drustveni dodatak

 

 

slim cd kutije

 

Elite Print

Matični broj: 62995246
Ž.R. 250-1120000505780-60

Požarevačka 25, Beograd
Telefon: 011 397 46 14
Mobilni: 065 2358 432
eliteprintstudio@gmail.com


Statistika

Vi posetilac broj:
Broj pregledanih stranica:
counter

Sviđa Vam se naš sajt?


Copyright © 2012 - Dušan Repajić - Elite print Beograd, Srbija - Sva prava zadržana. HTML & CSS